22-07-07

Season 1; disc 5.

17

17 - Walkabout.
Frank is vermist en wordt later terug gevonden op straat in verwarde toestand en met flinke wonden. Hij weet echter helemaal niet wat er met hem gebeurd is. Peter Watts van de Millennium groep gaat op onderzoek uit en samen met Frank komt hij erachter dat Frank mee heeft gedaan aan een medisch experiment. De gevolgen van dit experiment zijn voor een aantal andere deelnemers minder goed afgelopen. Wie zit er achter deze experimenten en wat is het doel?

18
18 - Lamentation.
Een zeer gevaarlijke crimineel ontsnapt uit een zwaar bewaakt ziekenhuis vlak na een nierdonatie voor zijn zus. Niet veel later wordt de rechter die hem veroordeelde vermoord. Frank weet dat de man zelf te zwak is geweest om dit te doen. Hij moet dus hulp hebben gehad. Frank verdenkt de vrouw van de crimineel, waarmee hij via internet trouwde. Echter haar kan niets ten laste gelegd worden. Catherine en Jordan worden in huis bedreigt en Bletcher komt oog in oog met een ultieme vorm van kwaad.
19
19 - Powers, Principalities ,Thrones and Dominions.
Er wordt een Satanische rituele moord gepleegd en Frank wordt gebeld. In eerste instantie wil hij, na de dood van zijn vriend Bletcher nog niet werken, maar hij gaat toch. Al snel krijgt hij het gevoel dat alles wat er gebeurd met hem en Bletcher te maken heeft. Als de moordenaar wordt opgepakt bekent deze gelijk, maar Frank heeft zijn twijfels. Ook krijgt een baan aangeboden door de advocaat van de moordenaar. En als de bewijzen tegen de moordenaar allen opeens verdwenen zijn voelt Frank dat weer de ultieme vorm van het kwaad hier invloed op heeft!
20
20 - Broken World.
Er worden in diverse staten paarden vermoord aangetroffen. Frank denkt dat het een man is die seksuele fantasieën over vrouwen heeft, maar nog niet aan het moorden van vrouwen toegekomen is. Dat verandert echter snel en Frank moet zich dieper in de man gaan inleven om een volgend slachtoffer te voorkomen.

1996

19:35 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) | Tags: millennium |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.