22-07-07

Season 1; disc 3.

09

9 - Wide Open.
Telkens na een "Open Huis" dagen van huizen die te koop staan, worden de eigenaren op bloederige wijze vermoord. Een klein meisje wordt gevonden, maar Catherine wil niet dat ze verhoord wordt. Frank en de politie zullen dus zonder haar getuigenverklaring de dader moeten vinden en een volgende moord moeten zien te voorkomen.

10
10 - The Wild And The Innocent.
Frank komt op het spoor van een oude bekende. Deze man werd bijna verdronken door ene Maddie en haar vriendje Bobby. Zij zijn op zoek naar iemand met de naam "Angel". Frank moet erachter komen wie dat is en zorgen dat Bobby niet nog meer mensen vermoordt uit liefde voor Maddie.
11
11 - Weeds.
In een sterk beveiligde woon gemeenschap worden kinderen ontvoerd. Waarom is onduidelijk. Er is veel bewaking en dit wil men juist voorkomen. Frank denkt dat het iemand binnen de gemeenschap is. Maar waarom en wie. Wat wil de dader van de vaders van de ontvoerde kinderen?
12
12 - Loin Like A Hunting Flame.
Er worden een jongen en een meisje naakt (als Adam en Eva) in de Garden Of Eden van de Botanische tuin van Seattle aangetroffen. Beide zijn om het leven gebracht door een bijzondere chemische stof. Frank denkt dat het te maken heeft met de seksuele fantasie van de dader. Later worden er twee vrouwen aangetroffen die aan een andere soort seksuele spelletjes meededen. Frank gaat op onderzoek uit en komt terecht bij een zeer gefrustreerd man.
1996

19:43 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) | Tags: millennium |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.