22-07-07

Season 1; disc 2.

05

5 - 522666.
In Washington D.C. wordt een Ierse pub opgeblazen. Frank gaat er heen om de dader te achterhalen. Hij komt erachter dat de dader een ster wil zijn en dat iedereen zijn naam weet. Hij heeft alleen een wat explosieve manier om dat doel te bereiken.

06
6 - Kingdom Come.
Er worden geestelijke van verschillende religieuze stromingen op rituele wijzen vermoord. Frank gaat samen met een collega de gangen van de moordenaar na, welke sterke overeenkomsten vertonem met die van een aantal jaren geleden. Wat zijn de motieven en waarom is hij een tijd gestopt? En kan Frank de volgende moord nog wel voorkomen voor hij weer stopt.
07
7 - Blood Relatives.
Na een herdenkingsdienst wordt de moeder van de overledene op gruwelijke wijze vermoord. Niet lang daarna wordt een meisje dat bij een begrafenis aanwezig was geweest in de rivier gevonden. Men verdenkt een jongen die op jonge leeftijd weggegeven is en die nu de warmte van een familie zoekt. Maar waarom moordt hij dan? Een vraag waar Frank én Catherine samen een antwoord op moeten zoeken.
08
8 - The Well-Worn Lock.
Catherine wordt bij een incest zaak betrokken. De dader is echter een gerespecteerd lid van de gemeenschap en men wil en durft in eerste instantie niets tegen hem beginnen. Maar Catherine zet door en de gevolgen zijn niet te overzien.
1996

19:46 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) | Tags: millennium |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.