22-07-07

Season 1; disc 1.

01

1 - Pilot.
Frank is net terug in Seattle en ziet in de krant een bericht over een vermoorde vrouw. Hij gaat naar zijn oud collega en vertelt dat hij er meer van weet. Hoe is moeilijk uit te leggen, maar hij weet al snel wat feiten op tafel te leggen. De andere agenten zijn sceptisch en geloven Frank niet. Totdat er meerdere feiten en waarheden op tafel komen. Frank krijgt post van een oude bekende.

02
2 - Gehenna.
Frank wordt door de Millennium groep om hulp gevraagd. In San Francisco wordt menselijk as gevonden onder rozenstruiken. Maar ook een oor en die zorgt voor een identificatie van het slachtoffer. Een brief aan zijn ouders brengt Frank dichter bij de waarheid die zeer duister en gevaarlijk is.
03
3 - Dead Letters.
Frank moet samenwerken met James. Hij wordt waarschijnlijk ook lid van de Millennium groep. James is echter erg met zichzelf bezig en heeft moeite met Frank's gave. Ook kan hij moeilijk de zaak van zijn eigen realiteit scheiden. Hij wil persé de moordenaar pakken. Op het laatst doe hij dat ook, maar niet op de manier zoals afgesproken en maakt daarbij bijna een fatale vergissing.
04
4 - The Judge.
Er worden lichaamsonderdelen via de post naar verschillende mensen gestuurd. Frank ziet een patroon. De dader heeft het laatste slachtoffer niet goed verstopt en daardoor wordt de link naar de dader gelegd. Maar wat als die dader ook dood is en de moorden doorgaan?
1996

19:48 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) | Tags: millennium |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.