18-05-07

Season 2; disc 6.

mil 6

21 - Somehow, Satan Got Behind Me.
In een nachtelijke donutshop komen vier oudere mannen bij elkaar. Ze klagen over hun leven. Want het leven van een duivel valt niet mee. Je moet toch de nodige zieltjes naar de verdoemenis brengen! Maar als je wat ouder wordt, gaat het allemaal wat moeilijker en de moderne tijden zit ook niet mee. Ieder vertelt zijn verhaal en al gauw blijkt dat ze alle vier een man tegengekomen zijn die hen ziet zoals ze werkelijk zijn: duivels.
22 - The Fourth Horseman (1).
Frank krijgt een baan aangeboden bij een bedrijf van voormalige overheidsagenten. Maar eerst moet hij nog een vreemde zaak voor de locale politie onderzoeken. Er is een lichaam gevonden dat compleet doodgebloed is, zonder verwondingen. Het lijkt dat de man een soort Eola-virus heeft en Frank en Watts moeten in quarantaine. Jordan heeft vreemde dromen over bloed en apen in het bos. Later heeft Frank deze dromen ook. Er gebeurt iets waardoor Frank wil dat Watts de groep verlaat omdat hij denkt dat het een machtswellustige sekte is. Maar dan voorspelt Watts een aardbeving….
23 - The Time is Now (2).
Lara is na het toe treden van de Groep helemaal aan het doorslaan. Ze is zo veel te weet gekomen over wat er gaat gebeuren dat haar geest het niet kan verwerken. Watts heeft Frank zijn vermoeden onderzocht en is achter het vermoedelijke doel van de groep gekomen en geeft dat door aan Frank. Inmiddels zijn er overal uitbraken van een zeer dodelijk virus en mensen overlijden met honderden tegelijk. Frank rest niets anders dan met Jordan en Catherine het bos in te vluchten, zoals men in de middeleeuwen ook deed om aan de pest te ontkomen en hopen dat het aan hen voorbij trekt...
1997

14:54 Gepost door Helliwood-man in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.