18-05-07

Season 2; disc 5.

mil 5

17 - Siren.
Op een schip met Chinese vluchtelingen wordt een jonge vrouw, vastgebonden in het ruim aangetroffen. Tevens worden er vier mannen dood aangetroffen die doodgevroren blijken te zijn. De verklaringen van de bemanning leiden naar de jonge vrouw. Zij zou de moordenaar zijn, maar hoe ze dat doet is onduidelijk. Bovendien spreekt ze een taal die niemand kan verstaan. In het ziekenhuis waar Catherine werkt wordt de vrouw verpleegd. Jordan ziet haar en staat erop dat haar moeder deze vrouw behandeld omdat zij Franks leven zal redden. Als Frank haar heeft gesproken raakt ook hij onderkoeld en heeft een visioen van een andere leven. Wie heeft hij gezien of gesproken?
18 - In Arcadia Ego.
Twee vrouwen ontvluchten de gevangens. De jongste blijkt al maanden zwanger, iets wat niemand wist. De politie maakt jacht op hen omdat er een bewaker gedood is, maar Frank wil hen helpen. De vrouwen denken dat het kind van God is, maar een bewaker zegt de vrouw verkracht te hebben. Als blijkt dat de bevallig dodelijk kan zijn voor moeder en kind, besluit Frank er alles aan te doen om te helpen. Bestaan wonderen?
19 - Anamnesis.
Op een school beweren 5 meisjes de maagd Maria Magdalena te hebben gezien. De andere leerlingen staan daar nogal sceptisch en bang tegenover. Lara wordt door de Groep gestuurd. Catherine wordt door de schoolleiding gevraagd de meisjes te begeleiden, vooral Clara die vreemde dingen uit een heel ver verleden weet. Catherine dwingt Lara meer te vertellen over wat ze weet en komt zo ook meer te weten over Frank en zijn gave.
20 - A Room With No View.
Als Landon, een gemiddelde student, plotseling verdwijnt en zijn hoogt begaafde vriend dood wordt aangetroffen, gaat Frank op onderzoek uit. De hoogbegaafde vriend is doodgegaan aan een hartaanval, maar Frank voelt dat hij van angst gestorven is. Ondertussen is Landon, de vermiste jongen, verzeild geraakt in een huis waar andere jongeren gevangen zitten. Lucy Butler, degene die Franks vriend vermoord heeft zit hier achter. Is Frank echter op tijd om de jongen te redden en lukt het de jongen om zich zelf te blijven?

1997

14:56 Gepost door Helliwood-man in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.