18-05-07

Season 2; disc 4.

mil 4

13 - The Mikado.
Via het internet is er live een moord te zien. Frank en Peter worden op de zaak gezet. Omdat het internet is, is de locatie moeilijk te bepalen. Frank moet door de glasvezels heen voelen waar het nieuwe slachtoffer zich bevindt. Hij denkt dat het de oude seriemoordenaar AVAR is waar hij 18 jaar geleden naar gezocht heeft. Anderen zijn daar sceptisch over. Twee keer is Frank in de buurt om hem te pakken, maar of dat ook lukt….
14 - The Pest House.
Er worden mensen gedood, volgens de Broodje Aap verhalen. Frank en Watts gaan kijken bij de locale inrichting voor psychisch gestoorden. De moorden lijken erg op de moorden die gepleegd zijn door meerdere patiënten die daar opgesloten zijn. De derde moord wordt de dokter die Frank helpt, tenzij Frank de dader op tijd kan opsporen en tegenhouden.
15 - Owls (1).
Er wordt door Milleniumleden een stuk hout van het kruis van Christus gevonden. Maar het wordt ook weer gestolen. Frank en Lara wordt gevraagd mee te werken. Die hebben beide vreemde berichten gehad van een Milleniumsplintergroep de Owls. Maar daar weet Peter niets van af. Frank laat duidelijk weten niets meer met de Millennium groep te maken te wille hebben omdat men niet eerlijk is. Lara wordt door Watts de laan uitgestuurd als een vermoord lid van de Owls haar naam in zijn adresboek heeft staan. Catherine heeft een nieuwe baan, maar Frank vertrouwt de organisatie niet
16 - Roosters (2).

Na een aanval op zijn leven komen Catherine en Frank dichter tot elkaar. Zeker als hij erachter komt dat het bedrijf waar ze werkt van een organisatie is die ODESSA heet. Een Nazi-groepering die terrorisme financiert. De groep ligt bijna uit elkaar en de oudste van de Groep en Lara komen naar Frank om te proberen de rust in de groep te herstelen. Deze rust wordt verstoord en nu is het tijd om te handelen en ODESSA uit te schakelen.

1997

14:59 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.