18-05-07

Season 2; disc 3.

mil 3

9 - Jose Chung's Doomsday Defense.
Een man komt onder vreemde omstandigheden om het leven. Tijdens het onderzoek komt de schrijver Joe Chung erbij. Hij zegt verantwoordelijk te zijn voor de dood van de man. Hij is een man met veel fantasie en denkt hetzelfde werk te kunnen verrichten als Frank. De dode man was een aanhanger van Selfosophy. Dit is een bepaalde leer/religie welke uitgaat van een "gelukkige zelf". Chung heeft hier echter een nog al degenererend stuk over geschreven en men denkt nu dat Chung het volgende slachtoffer is…
10 - Midnight Of The Century.
Het is kerstmis en Frank moet nog een cadeau voor Jordan kopen. Maar hij heeft last van steeds terugkerende herinneringen aan zijn jeugd en zijn moeder. Die is namelijk 51 jaar geleden met kerst overleden. Frank verwijt zijn vader dat hij zijn vrouw alleen heeft laten sterven. Als Jordan zegt dat Franks moeder geholpen heeft met het tekenen van een Engel, de obsessie van Franks moeder, wordt het tijd dat Frank zijn vader opzoekt om vrede sluit met het verleden.
11 - Goodbye, Charlie.
Frank en Lara krijgen alletwee een oproep van de Millenniumgroep. In Seattle zijn een aantal vreemde zelfdodingen  in een motel aangetroffen, allen blijken een terminale ziekte te hebben. Zelfmoord? Maar Frank denkt dat het moord is! Dat iemand hen begeleidt voordat hun lijden te groot wordt. Lukt het Frank en Lara om de man te vinden en hem te stoppen of was dat niet de bedoeling van de Groep?
12 - Luminary.
Frank loopt weg tijdens een ongemakkelijk verhoor door leden van de Groep. Niet lang daarna maakt hij kennis met een stel waarvan hun zoon vermist is. Niemand wil meer zoeken. Frank gaat naar Alaska, maar de Groep wil hem niet helpen. Als er een lijk in Alaska wordt aangetroffen dat op de jongen lijkt, is het voor iedereen duidelijk. Behalve voor Frank, die gelooft namelijk dat de jongen nog leeft. Hij gaat alleen de wildernis in om de jongen te zoeken, maar vind daar niet wat de ouders willen weten..

1997

15:01 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.