18-05-07

Season 2; disc 2.

mil 2

5 – A Single Blade Of Grass.
In een bouwput wordt een oud lijk aangetroffen van een indiaan. Maar ook een nieuw lijk dat er pas een week ligt. Frank en de antropologe die met de opgraving bezig was gaan proberen te achterhalen wat er gebeurd is. Frank raakt meer en meer betrokken bij het ritueel dat er uitgevoerd is om een profetie te vervullen.
6 – The Curse Of Frank Black.
Het is Halloween-avond en Frank gaat met Jordan langs de huizen. Hij ziet echter dingen die er niet zijn. Later als hij alleen is, stopt zijn auto en gaat hij op zoek naar een telefoon. Hij beland in zijn oude gele huis, waar jongeren griezelverhalen vertellen over de gebeurtenissen in dit huis en de vloek van Frank Black die hier rond dwaalt. Ook ziet hij overal de cijfers 268. Als dan ook nog een geest van een verleden-Halloween hem komt opzoeken is het tijd om te handelen…
7 – 19:19.
Een volle schoolbus wordt vermist. Frank en Peter Watts gaan er op af. De bus wordt leeg teruggevonden. De dader wordt ook snel achterhaalt, maar de kinderen zijn nergens te vinden. Frank vraagt aan Lara om langs te komen. Zij weet gedragingen te interpreteren. Zo komen ze erachter dat de man hen naar de kinderen kan leiden. De man beweert de kinderen te beschermen en dat deze kinderen hen later zullen beschermen.
8 - The Hand Of Saint Sebastian.
Peter Watts vraagt aan Frank met hem mee te gaan naar Bremen. Hij is een eigen onderzoek begonnen naar de oorsprong van de Groep. De leden van de Groep willen dit eigenlijk niet maar Peter zet door. Ze komen bij een professor die Peter kent, maar de professor blijkt vermoord. De lokale politie helpt hem, maar al snel blijkt dat ze voor de voeten worden gelopen door anderen die niet willen dat Peter de waarheid vindt. Alle informatie die ze vinden leiden naar een oud lijk welke de hand van Saint Sebastiaan beschermd. Hij zou de kennis hebben over de oorsprong van de groep hebben, maar die heeft hij mee zijn graf in genomen.

1997

15:03 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.