18-05-07

Season 2; disc 1.

mil 1

1 – The Beginning And The End.
Catherine wordt ontvoerd op het vliegveld en Frank is radeloos. De Millennium groep staat direct klaar om Frank te helpen. Ze weten namelijk al veel over de ontvoerder. Deze man is de persoon die al lange tijd foto’s maakt van Frank en zijn gezin. Frank graaft zich in in zijn werk en komt achter de verblijfplaats. Hij gaat er alleen op af en gaat zo grof te werk dat Catherine daarna een tijdje afstand wil nemen van Frank.
2 – Beware Of The Dog.
Frank wordt door de Millenniumgroep naar een gehucht gestuurd waar 2 mensen door dieren om het leven gebracht zijn. De mensen in het dorp zien hem als de nieuwe sheriff. Iedereen reageert nogal vreemd en waarschuwt hem niet buiten te zijn als de zon aan de horizon verdwenen is. Als snel komt hij erachter waarom hij beter binnen kan zijn in het donker. Tevens ontmoet hij een vreemde kluizenaar die veel van de Millenniumgroep blijkt te weten.


3 – Sense And Antisense.
Er wordt een man raaskallend en bloedend naar een ziekenhuis gebracht alwaar hij verdwijnt. De man die hem binnenbracht vertelt wat de man allemaal uitkraamde. Er wordt beweerd dat de man een besmettelijke virus bij zich had, maar er blijkt een diepere oorzaak te liggen. De oorzaak ligt in het DNA. Maar wat en wie probeert dit te verhullen?
4 - Monster.
Frank moet naar een geval van kindermishandeling. Een oudere crèche-eigenaar wordt ervan verdacht kinderen te slaan en te bijten. Terwijl Frank aanwezig is, overlijdt er een kind. Hij ontmoet daar tevens een vrouw Lara, die ook door de Millennium-groep gestuurd is. Samen moeten ze het probleem oplossen. Maar dit wordt bemoeilijkt als Frank zelf verdacht wordt van kindermishandeling. Hij denkt dat een vijfjarige peuter de moordenaar is, maar niemand gelooft hem natuurlijk...

1997

15:05 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.