12-04-07

Season 3; disc 5.

1
17 - Darwin's Eye.

Een jonge vrouw ontsnapt uit een inrichting. Een begeleider wordt onthoofd gevonden en men acht de jonge vrouw schuldig. Maar Frank ziet meer dan alleen deze vrouw. Ook Emma ziet meer achter deze moord. Maar dit keer zijn het Frank en Emma die er compleet naast zitten.
18 - Bardo Thodol.
Emma wordt op een vreemde zaak gezet. Het gaat om de import van nep designertasjes. Echter, tijdens de aanhouding doet ze een opmerkelijke vondst. Ze vind afgehakte kinderhanden! in ijs. Bij nader onderzoek blijken deze te leven en te groeien. Ze moet haar baas beloven Frank niet in de zaak te betrekken. Frank gaat echter op zijn eigen manier achter een aantal feiten aan en komt terecht in een klooster. Uiteindelijk komen hun wegen toch samen.
19 - Seven and one.
Frank wordt aangevallen in zijn huis en er volgt een onderzoek. Frank wil echter niet echt meewerken en houdt een aantal feiten voor zich. Echter om hem heen gebeuren er dingen die hij niet kan verklaren. Hij ziet dit keer slachtoffers en geen dader. Bovendien zijn hij en Emma zijn de slachtoffers. Emma wordt meegesleurd in Frank’s gave en Frank moet zijn onschuld bewijzen terwijl alles tegen hem oordeelt.
20 - Nostalgia.
Frank en Emma komen aan in een plaatsje waar Emma vroeger gewoond heeft. De lokale sheriff, een vroeger school vriendje van Emma, had een voet van een vrouw opgestuurd naar de FBI om te onderzoeken. Maar dat ze zouden komen en het stadje op zijn kop zouden zetten om de dader te vinden wist hij niet. Ook niet dat er in 6 jaar tijd nog andere slachtoffers zijn gevallen. En de dader moet iemand met een uniform zij die werkzaam is in het dorp. De jacht is geopend.
1998

16:17 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.