12-04-07

Season 3; disc 4.

1
13 - Antipas.
Emma is al zes weken met een zaak bezig en komt er niet uit. Ze vraagt collega’s om hulp. Tijdens de presentatie van Emma, merkt Frank iets op en laat Emma daarna van de zaak halen. Hij herkent het werk van de duivel zoals hij haar eerder heeft ontmoet, maar niemand gelooft hem. Ook de ouders van het meisje niet waarvan deze vrouw de oppas is. Maar al snel komen haar duivelse krachten boven en weet ze zelfs Frank in een moeilijk parket te brengen.
14 - Matryoshka.
Een oude man in het bejaardentehuis pleegt zelfmoord. Emma ziet in dat dit niet zomaar een wanhoopsdaad van een oude man is. Ze neemt spullen mee en samen met Frank gaat ze graven in het verleden van deze ex-FBI agent. De zaak waar hij in 1945 mee bezig was, werd nogal abrupt gestopt en de agent nam ontslag. Nu komen Frank en Emma achter de waarheid en die is onthullend en onthutsend.
15 - Forcing The End.
Een hoog zwangere vrouw wordt ontvoerd. Echter, er wordt geen losgeld geëist. Emma en Frank zijn met de zaak belast. De vrouw wordt gedwongen haar kind te krijgen, maar mag het daarna niet zien of vasthouden. Dan wordt ze thuis afgeleverd, maar ze weet niets te vertellen van het voorval. Emma en Frank komen er achter dat het met het einde van de wereld te maken heeft en dat er mensen zijn die dat religieus willen forceren.
16 - Saturn Dreaming Of Mercury.
Jordan reageert vreemd op een nieuw jongetje in de klas. Ook ziet ze iets bij de vader dat anderen niet zien. Jordan wordt wel steeds naar Lucas, het nieuwe jongetje op school, toegetrokken. Dan als ze tegen hem aan valt doordat anderen haar omver duwen, beschuldigt hij haar dat ze hem heeft gebeten. Frank komt haar van school halen en als ze Lucas weer ziet schreeuwt ze tegen hem dat zijn vader niet zijn echte vader is. Later komen Lucas' zijn ouders verhaal halen bij Frank en weer reageert Jordan zeer extreem. Frank vermoedt dat Jordan dezelfde soort dingen in mensen ziet die hij ziet. Dat blijkt achteraf waar te zijn als Jordan haar vader redt uit de handen van de duivel.....
1998

16:24 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.