12-04-07

Season 3; disc 2.

1
5 - ….Thirteen Years Later...

Frank komt terecht in een wel zeer bizarre wereld. Die van de film. Er blijkt een film gemaakt te worden over een zaak die 13 jaar geleden, rond Halloween, belangrijk was en waarin Frank de hoofdrol speelde. Nu wordt deze nagespeeld, maar wel met wat extra aanpassingen waardoor er vele mensen vermoord worden. Frank en Emma moeten zich in het horrorgenre inleven want de laatste moord zal plaatsvinden op Halloweenavond.


6 - Skull And Bones.
Een groep wegenbouwers treft een skelet aan in de grond. De FBI wordt ingeschakeld en er worden meer lijken gevonden, echter zonder tanden en enige andere vorm van identificatiemogelijkheid. Emma is er druk mee bezig. Frank wordt door zijn baas op een andere zaak gezet. Een man die tot in detail allerlei verdwijningen opschrijft en meldt. Hij heeft ook de moord van een oud collega van Frank opgeschreven en de dader zou de Millennium groep zijn. Emma hoort en ziet de harde waarheid.
7 - Through A Glass, Darkly.
Na 20 jaar komt een man vrij uit de gevangenis waar hij vast zat voor zedendelicten. Frank had geadviseerd dit niet te doen omdat hij weer in zijn patroon zal terugvallen. Niet lang daarna verdwijnt er een meisje en de man wordt meteen weer vastgezet. Zijn advocaat werkt hard om hem vrij te krijgen. Frank duikt in het verleden van de man en doet een ontdekking….
8 - Human Essence.
Emma’s drugstest wordt positief bevonden en ze wordt op non actief gesteld. Bij haar ingenomen spullen zit een privé envelop waarin een zakje heroïne zit. Ze geeft geen informatie aan Frank die haar wil helpen. Maar ze gaat zelf op onderzoek uit en vertrekt naar Vancouver. Hier is een familielid van haar verslaafd aan drugs en zegt dat er doden vallen doordat er een vergiftigde drugssoort wordt gebruikt. Frank komt Emma helpen de waarheid boven tafel te krijgen.
1998

16:36 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.