12-04-07

Season 3; disc 1.

1
1 - The Innocents.
Frank denkt vijf maanden na de dood van Catherine dat hij wel weer aan het werk kan. Zeker als hij voor het eerst in lange tijd weer beelden ziet. Hij wil betrokken raken bij het onderzoek naar een vliegtuigcrash. Hierbij kwamen 23 kinderen om. Een jonge FBI-agente, Emma Hollis, is er erg mee bezig en denkt dat ze Frank kan helpen. In het vliegtuig zat een jonge vrouw met haar dochter. Niet lang daarna krijgt haar zuster en haar dochter ook een ongeluk. Wat is het verband?
2 - Exegesis.
Er vallen meer doden en telkens een jonge vrouw en haar dochter. Frank denkt dat de dode vrouwen te maken hebben met de gifuitbraak waardoor zijn vrouw overleden is. Hij geeft de Millennium groep daar de schuld van. Hollis en Frank komen erachter dat de moeder van al deze vrouwen nog leeft en dat zij unieke gave bezit.
3 - TEOTWAWKI.
Op een school schiet een jongen genadeloos en gewetenloos allerlei medestudenten neer waarbij er een aantal doden vallen. Als de FBI te dicht in de buurt van de dader komt, wordt deze dood aangetroffen. Het zou zelfmoord zijn. Maar Frank gelooft dat de vader de jongen vermoord heeft. Na een gesprek met andere leerlingen komen ze erachter dat een groep vooraanstaande families zich aan het opmaken is voor het einde van de wereld. In 2000 vallen alle technische apparaten uit en komt er complete chaos.
4 - Closure.
Er wordt een eenvoudige bakker in een motel vermoord en Emma vraagt om deze zaak. Ze bijt zich vast in de zaak en Frank denkt dat dit niet juist is. Zeker als hij haar file gelezen heeft. Maar de moordenaars gaan verder en het waarom van deze brute moorden is niet te vinden. Het komt tot een climax als de dader Emma gijzelt.

1998

16:41 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Veel succes met je blog!

Groetje

Gepost door: François, Nicole, kinderen &...broertje Addis | 18-04-07

op bezoek in bloggenland veel blogplezier, kom ook eens een kijkje nemen bij ons http://www.bloggen.be/steffi/ daaaag

Gepost door: steffi | 19-04-07

De commentaren zijn gesloten.